Ön itt van: FőoldalProgramjainkÉlménybeszámolók

Élménybeszámolók

Programjaink ihlette úti- és élménybeszámolókat találod meg itt. Szeretnéd ha a Te irományod is felkerülne? Gyere velünk és írd meg a benyomásaidat, élményeidet és mi közzétesszük.

Bécsi állatkert

Kirándulás a bécsi állatkertbe

 

Reggel fél hétkor a Bálint Márton iskola elől indultunk. Mindannyian nagyon izgatottak voltunk.

Az út fárasztóan és lassan telt, de mire Ausztriába értünk mindenki feléledt. Az állatkert elé érve alig tudtunk ülve maradni. Amikor megkaptuk a belépőket mindenki szétszéledt.

Mi négyen mentünk, Timi, Bugi, és mi ketten. (Lili, Nelli) Először a pandákat vettük célba, mert az volt a főattrakció. Legnagyobb sajnálatunkra aludtak, tehát nem láttuk őket. Ezért elindultunk egyenesen és gondoltuk, ami útba esik, azt megnézzük. Így hát voltunk fenn a „hegyekben”, esőerdőben, megnéztük a jegesmedve leendő helyét és még sok más dolgot. Anyuék csak úgy engedtek el,hogy 14:30–kor találkozunk a fekete medvénél. Már negyed volt, úgyhogy gondoltuk idő lenne elindulni. A találkozón mindannyian kaptunk 5-5 eurót, úgyhogy ki lángost, ki sült krumplit vett belőle. (Ákos tudott fokhagymás lángost kérni németül! Éljen!:D) Miután mind megettük újra útra keltünk, sok szép képet csináltunk. Megnéztük az édes koala bébit utána a gibbonokat vettük irányba, az mindenkinek nagyon tetszett. Jó sokat bolondoztak, mi pedig kacarásztunk rajtuk. Megnéztük a schönbrunni-kastélyt és a parkját. Sokat játszottunk és rengeteg kép készült négyünkről és az állatokról.

Visszafele úton szinte mindenki kidőlt a fáradságtól, de mi még mindig elemünkben voltunk. Nagyon jól éreztük magunkat, de nem hinném, hogy ezzel csak mi voltunk így… Remélem legközelebb Ti sem hagyjátok ki!

                                                                                                                                     Sebők Lili, Rácz Nelli

2012.05.31.

 

Állati kalandok Pozsonyban

Pozsony, Állatkert 2012 április

A társaság ismételten klassz volt, és…hát igen,megvolt kaland is!:) Bevonzottuk!

Bővebben: Állati kalandok Pozsonyban

Erdélyi kirándulás

 Erdély, Pádis-fennsík 2011 augusztus

Mint a többi túrát, ezt is már egy éve terveztük, tavaly nem jött össze az időjárás miatt. A mostani is necces volt, de csak sikerült!:)

Bővebben: Erdélyi kirándulás