Ön itt van: FőoldalProgramjainkTervezett programokIrány Plitvice!

Irány Plitvice!

Úticélunk

plitvice2A Plitvicei-tavak Nemzeti Park túlnyomóan sűrű erdőkkel borított területén mintegy 16, egymással összefüggő, kristálytiszta vizű tó található. A víz színe a türkiztől a smaragdzöldig terjed – ráadásul a tavak közötti számottevő szintkülönbség folytán a természet csodálatos vízeséseket hozott létre a tóvidéken, ami ámulatba ejti a szemlélőt... Növény- és állatvilága rendkívül gazdag, híresek a plitvicei pillangók. A kalandvágyók feltétlenül próbálják ki a raftingolást a Korana-folyón! Ez a sport különösen tavasszal izgalmas, hiszen ilyenkor az olvadó hótól jelentősen megnő a folyó vízhozama. A kaland iránti vágyunkat a Korana gyorsfolyású szakaszain tett kajak- vagy kenutúra is kielégítheti.

+ látnivaló: Slunj

Gyönyörű fekvésénél fogva több mint népszerű kirándulóhely, mivel a Sluncica folyócska és a helyenként szinte vadregényes Korana folyó  torkolatánál épült. A városka gazdag történelmi emléktárral büszkélkedhet, melynek fontos része a helység 14. századi várroma. A legfontosabb látnivalót mégis a számos kis vízesésre épült réges-régi vízimalmok kínálják, melyek korhűen helyreállított, mesekönyvek oldalaira emlékeztető együttesét a Rastoke városrészben csodálhatjuk meg. A faépítmények némelyike 3oo évesnél is régebbi, körülöttük pedig gondosan ápolt kertek húzódnak. A raftingolás is innen indul!

slunjrafting Programajánlat

2 napos hétvége a tavaknál. Szállás magánházakban – ez már Erdélyben is bevált - , ahol házias ételekkel fognak minket ellátni. (vacsora + reggeli)

1. nap: 06.00-kor indulunk Budapestről. Felszállási lehetőség: Budaörs, Érd, és az M7-es autópályán bárhol. Első nap megnézzük Slunjt (strand is van!), és aki akar raftingolhat. Aki nem, annak szabadfoglalkozás a városban, illetve a Plitvicei –tavak Nemzeti Parkban. (Ebben az esetben 2 napos jegyet kell venni )

2. nap: 08.00 órára megyünk a parkhoz, és 20 óráig bejárjuk az egészet. Aki akar, mehet egyénileg a saját ritmusában.

Este 20-20.30 között találkozunk a busznál, és elindulunk haza. Várható érkezés hajnali 2 körül.

Nos? Ki tart velünk? Smile

A helyszínen fizetendő belépők 

Nemzeti park 

1 napos belépő :100 Kuna/fő, gyerek(7-18 év) 55 Kuna, diák 80 Kuna

2 napos belépő: 180 Kuna/fő, gyerek 90 Kuna

Rafting 35 Euro/fő (250 Kuna), 12 év alatt 50%kedvezmény

Részvételi díj előzetes kalkulációja 50 főre számolva:

Utazás szállás félpanziós ellátás: 20.000.- Ft/fő

A pontos összeg függ a résztvevők számától, árfolyam/árak változásától. A pontos részvételi díjat a program meghirdetésekor újrakalkuláljuk.

A programot 2012.06.16-17-re tervezzük

Előzetes jelentkezés

Generated with MOOJ Proforms
* Kötelezően kitöltendő mezők
Kapcsolat
Neved: * Kérjük add meg a neved.
E-mail címed: * Kérlek add meg az elérhetőséged. Ezen a címen fogunk megkeresni ha a programra elegendő jelentkező lesz.
Hányan jönnétek? * Ha megvalósul a program, hányan jönnétek?
Megjegyzés Ha közlendőd, kérésed van azt írd ide. Amint tudunk válaszunkkal megkeresünk a fenti címen.